top of page
Search

Medicina životnog stila - nova nada za zdravstvo u New Yorku




Gradonačelnik New Yorka pokreće najveću edukaciju zdravstvenih radnika na svijetu i to u medicini životnog stila!!


Gradonačelnik New Yorka Adams i American College of Lifestyle Medicine najavili su ulaganje od 44 milijuna dolara za temeljnu obuku iz Lifestyle Medicine svakom zdravstvenom radniku u New Yorku.


Čelnici gradskog vijeća za zdravstvo podržali su najveću specijaliziranu obuku zdravstvenih djelatnika na svijetu, omogućujući im da integriraju sadžaj temeljen na dokazima iz područja medicine životnog stila u svoju kliničku praksu kao i alate za borbu protiv kroničnih bolesti.


Ogromna ulaganja u zdravstvene djelatnike u New Yorku imat će pozitivne daljnje učinke na milijune pacijenata, pomoći u poboljšanju života Njujorčana i smanjiti potrošnju na zdravstvenu skrb.


“Cjelovita prehrana temeljena na hrani biljnog podrijetla vratila mi je vid, stavila moj dijabetes tipa 2 u remisiju i pomogla mi spasiti život,” rekao je gradonačelnik Adams. “Još jednom, postavljamo standard za ostatak nacije, dajući praktičarima nove alate za borbu protiv kroničnih bolesti i zdravstvenih razlika, te ulažemo u zdraviji grad za generacije koje dolaze.”


Više informacija o ovome možete naći na :

https://www.nyc.gov/office-of-the-mayor/news/879-22/mayor-adams-american-college-lifestyle-medicine-44-million-offer-lifestyle#/0

63 views0 comments
bottom of page